Proiecte

2013

Noiembrie – data înființării asociației. Scopul asociației este promovarea valorilor si sprijinirea dezvoltării comunitare prin proiecte: artistice, culturale, educaţionale, formare, coaching și mentoring, precum şi de consultanţă la nivel naţional şi internaţional.

2014

De la înființarea asociației am reușit să atragem parteneriate pentru diferite evenimente atât din mediul de afaceri cât și al instituțiilor publice de cultură. Astfel, am stabilit o relație de parteneriat cu Laboratoarele Remedia (companie românească de suplimente nutritive) pentru care am realizat campanii de imagine și comunicare. Compania Laboratoarele Remedia este principalul sponsor al asociației.

2015

Din 2015 am devenit parteneri ai Teatrului de Comedie, organizând evenimente în cadrul Festivalului de Comedie Românească, FestCo. Pentru că iubim teatrul, comedia și pentru că admirăm determinarea domnului George Mihăiță de a omagia creatorii, ne-am implicat în realizarea unor întâlniri și conferințe, dedicate unor mari artiști ca Sanda Manu (2015) Andrei Șerban, Horațiu Mălăele, Alexandru Darie (2016). Actrița și vicepreședinta asociației, Anca Dragomir a fost un amfitrion excelent al acestor întâlniri.
La invitația școlii internaționale de film și televiziune, EICAR – Paris și al regizoarei și profesoarei de regie film, Alina Teodorescu, Adriana Moca a susținut un atelier de actorie de film pentru studenții departamentului de regie film.
Asociația a stabilit contacte la nivel similar cu alte organizații neguvernamentale din Franța, Grecia și Suedia.

2016

Am creat ateliere de comunicare pentru Școala de Cosmetologie Apiestetic, în cadrul cărora Adriana Moca a dezvoltat abilități de relaționare necesare unor viitoare profesioniste din domeniul frumuseții.
Împreună cu Laboratoarele Remedia am realizat câteva proiecte de responsabilitate culturală, printre care o serie de CD-uri audio cu poezii de Eminescu (Shakespeare, Topârceanu, Minulescu sau pe texte semnate de Fănuș Neagu despre Brăila, în pregătire). În 2016 a avut loc lansarea CD-ului audio “Eminescu. Poesii”.

2017

Pregătim noi proiecte culturale, de educație și comunicare. Ne-am propus identificarea de noi parteneri, cu care să atingem un număr cât mai mare de persoane beneficiare ale resurselor noastre creative. Intenționăm să participăm la apelurile de proiecte deschise prin AFCN și Ministerul Culturii dar și să accesăm finanțări din zona sistemului privat. Urați-ne succes 🙂!