Sari la conținut

Happy (Lit) Hour – 2019

Proiect finanțat de ARCUB și Primăria București, în parteneriat cu Asociația Vis-à-Vis, derulat în perioada iunie-decembrie 2019, la sediul ARCUB din strada Lipscani, pentru comunități de elevi din București.

Concepute ca sesiuni de lectură interactivă, atelierele „Happy (Lit) Hour” promovează cititul în rândul publicului tânăr și facilitează dezvoltarea personală prin mijloace artistice. Participanții pot învăța expresivitatea citirii cu voce tare a unui text, comunicarea emoțiilor și se pot împrieteni prin intermediul cărților cu alți copii. Literatura este un mijloc fericit de a-ți face noi prieteni.

Adriana Moca, actriță și coordonatoare a mai multor proiecte de promovare a lecturii, a ales pentru aceste ateliere volume semnate de Florin Bican, “Tropice tâmpe” și “Cartea albă cu Apolodor sau Apolododecameronul”, Roald Dahl “Matilda”, Michael Ende “Punci cu porunci”, Adina Rosetti “Vremea Vrăjtoarei Niciodată”. Premiile în cărți au fost oferite de Grupul Editorial Art, partener stabil al Asociației Vis-à-Vis. Grafica afișelor e semnată de lector dr. la UNARTE, Daniel Mihail Constantinescu.