Sari la conținut

Lecturi sonore – 2018

Proiect cofinanțat AFCN la aria tematică “promovarea culturii scrise”.

Echipa de proiect: Felicia Diaconu (manager proiect/comunicare), Raluca Răducanu (responsabil educațional Republica Moldova), Rodica Tănase (editor sunet).

Echipa artistică: Adriana Moca (actriță/realizator emisiuni), Cristina Bogdan (conferențiar – prodecan Facultatea de Litere), Raluca Răducanu (sociolog), Daniel Mihail Constantinescu (grafician)

O campanie de promovare a culturii prin 50 de emisiuni audio cu fragmente din cărți semnate de autori români și străini, lecturi performative publice în biblioteci, librării, școli, conferințe dedicate scriitorilor contemporani desfășurate la Facultatea de Litere din Universitatea București, moderate de conf. univ. dr. Cristina Bogdan și o întâlnire/atelier de lectură performativă cu elevii liceului teoretic “Mihai Eminescu” din Comrat, Republica Moldova, moderată de sociologul Raluca Răducanu/actrița Adriana Moca.

Proiect de promovare a culturii realizat în parteneriat cu trei instituții de învățământ din România, și opt instituții de învățământ din Republica Moldova (Regiunea Transnistreană, Autonomia Găgăuză și din Ucraina, regiunea Cernăuți), Radio România Cultural, Facultatea de Litere a Universității București, Asociația Convergențe Europene, editurile Art, Nemira, Casa Radio, Biblioteca Metropolitană București – filiala Dimitrie Cantemir, Radio Cernăuți.